Izvor:
21.09.2017 u 20:38
0

Uhapšen mladić u Novom Sadu: PRETUKAO GA I UBIO PA SA SUPRUGOM POKUŠAO DA SAKRIJE TRAGOVE!

Policija u Novom Sadu uhapsila je A.J. (20) sa područja Bačke Palanke, koji je osumnjičen za ubistvo jednog Novosađanina (44), a koji je taj zločin pokušao da sakrije.

Kako se navodi u saopštenju policije, A.J. je ranije prijavio policiji da su tog muškarca pretukla "nepoznata lica u Novom Sadu i da je od posledica preminuo u njegovoj kući".

Kriminalistička policija je utvrdila da postoji sumnja da je A.J. u više navrata tukao Novosađanina i naneo mu teške telesne povrede, te da je sa suprugom pokušao da sakrije tragove krivičnog dela.

Osumnjičeni A.J. nalazi se u pritvoru po odobrenju javnog tužioca, kome će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje.

Protiv supruge osumnjičenog biće podneta krivična prijava za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter