Izvor:
23.09.2017 u 16:18
0

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene otkriva: „Primetila sam da su Marjanovići menjali parket i pločice posle ubistva“!

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović rekla je da je posle svega u dobrim odnosima sa porodicom Marjanović, prvenstveno zbog male Jane.

– Još jednom demantujem priču o biznismenu i njegovom povezanošću sa Jelenom i slažem se da jedino policija treba da sazna ko je ubio moju sestru i optuži ubicu. Niko drugi nema pravo da upire prstom – rekla je Jelenina sestra.

Ona je rekla da je primetila promenjene pločice u studiju koji se nalazi u okviru kuće Marjanovića, te da je umesto njih postavljen parket, ali da na to nije obraćala pažnju, iako su zamenjene nakon ubistva – rekla je sestra.

Kada je reč o maloj Jani, ona je istakla da je rano da se govori o starateljstvu nad detetom i da bi je svako iz porodice prihvatio kao svoje dete.

informer.rs
Foto: privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter