Izvor:
24.09.2017 u 20:00
0

„Slučaj bentli“: Osumnjičenima ukinut pritvor!

Trojici osumnjičenih za ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u slučaju "bentli" ukinut je pritvor jer su ispitani predloženi svedoci zbog kojih im je pritvor bio određen.

Oni se terete za krivično delo ugrožavanje sigurnosti i to predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u daljem toku postupka braniće se sa slobode.

Iz pritvora, u kojem su bili tri sedmice pušteni su u petak, pošto je u tužilaštvu svedočio vlasnik "bentlija", bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović, potvrdio je Tanjugu njihov branilac Goran Ninić.

Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak na predlog Više javnog tužilaštva i odbrane u petak popodne ukinuo pritvor prema okrviljenima, nakon što je tužilaštvo ispitalo predložene svedoke, čime su ujedno prestali razlozi za njihovo dalje zadržavanje u pritvoru.

U narednom periodu očekuje se odluka Višeg javnog tužilaštva o optuženju.

U ovom slučaju terete se Luka Radulović, Miloš T. i Stevan D.

Oni su uhapšeni 2. septembra, nedugo pošto su na kružnom toku oko 8:20 na Topčiderskoj zvezdi naleteli automobilom "bentli" španskih registarskih oznaka na vozilo u kome se nalazio predsednik Srbije, a koje se kretalo u koloni.

Vozača bentlija Luku Radulovića inače traži austrijsko pravosuđe zbog pokušaja ubistva jednog Rumuna u diskoteci u Beču u martu ove godine.

tanjug.rs
Foto: instagram, Facebook/Luka Radulovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter