Izvor:
05.10.2017 u 18:04
0

ZORAN MARJANOVIĆ HTEO DA ZAVARA TRAG?! Presvukao se, potom krenuo u potragu za nestalom suprugom!

Veštačenje snimaka kamera na nasipu Crvenka u Borči, koje su 2. aprila 2016. snimile Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, moglo bi konačno da odgonetne sumnju da li se on kobnog dana presvlačio i tako pokušao da zavara istražitelje..

Kako saznajemo od pojedinih svedoka, uhapšeni Zoran Marjanović, zbog sumnje da je ubio suprugu, tačno na dan njenog ubistva 2. aprila 2016 godine, oko 15 časova snimila ga je kamera iz obližnje prodavnice sa suprugom Jelenom i ćerkom. Kamera navodno pokazuje da se Zoran dva puta presvukao i time dodatno na sebe pojačao sumnju.

Takođe, vidi se kako Zoran kako gleda u pravcu nasipa, a tu je i ženska osoba za koju se ne može sa sigurnošću tvrditi da je pokojna pevačica, kao i mala Jana. Upoređivanjem tog snimka sa snimcima koji su nastali kasnije tog dana, kada je u toku bila potraga za Jelenom, moglo bi se odgonetnuti da li se Zoran presvlačio? – objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Dakle može se zaključiti da Zoran Marjanović u trenutku dolaska na nasip sa suprugom Jelenom i ćerkom Janom i tokom potrage za Jelenom nije bio u istoj garderobi.

– Dok je trajala potraga za Jelenom, Zoran je bio u crnoj majici, crnoj jakni i maskirnim pantalonama tamne boje. Na tim odevnim predmetima nije bilo vidljivih tragova krvi, blata ili trave, što bi moglo da ukaže na to da je on nakon zločina promenio kompletnu garderobu. Da li se Zoran presvukao nedvosmisleno bi moglo da se utvrdi upoređivanjem snimaka sigurnosnih kamera koji su nastali kobnog dana – kaže naš sagovornik i dodaje da postoji i svedok koji je 2. aprila oko 18 sati video Marjanovića kod crkve u Borči.

Prema priči tog svedoka, Zoran je tada navodno bio u majici koja je bila umazana krvlju.

– Navodno se Zoran oko 18 sati kod borčanske crkve sastao sa svojim kumom. Zoran je tu sačekao kuma kako bi zajedno otišli na nasip da traže „nestalu” Jelenu. Kako crkva poseduje video-nadzor, postoji mogućnost da je i ta kamera snimila Zorana, pa bi trebalo i taj snimak uporediti sa ostalima – dodaje izvor upućen u slučaj.

Izvor: Kurir.rs/Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter