Izvor:
05.10.2017 u 23:40
0

OSUMNJIČENI ZA TROVANJE 149 OSNOVACA NEGIRA KRIVICU: Tužilaštvo traži 30 dana zatvora za vlasnika keteringa! (foto)

Paunović je uhapšen u utorak uveče, nakon što su inspektori zapečatili prostorije njegove firme.

Branislav Paunović, vlasnik firme "Ketering end bejk" koji je uhapšen zbog sumnje da se 149 đaka iz šest osnovnih škola otrovalo špagetama koje im je ova firma dostavila, dao je juče iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu u kom je negirao svoju krivicu.

Prema nezvaničnim informacijama, on je izneo odbranu u kojoj je objasnio zašto smatra da nije kriv za krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih namirnica.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da se Paunoviću odredi pritvor do 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke protiv njega,prenosi "Blic".

Podsećamo, Paunović je uhapšen u utorak uveče, nakon što su inspektori zapečatili prostorije njegove firme "Ketering end bejk".

On je pre hapšenja rekao da hranu od koje se jelo sprema dobavlja legalno od dobavljača koji imaju Hasap standard, te da veruje da su zaražene neke od namirnica koje se ne obrađuju termički već se pripremaju sveže.

U međuvremenu, Gradski zavod za javno zdravlje je uradio analizu hrane, u kojoj je utvrđeno prisustvo stafilokoka, bakterija koje izazivaju dijareju i povraćanje.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter