Izvor:
06.10.2017 u 12:47
0

Stric brutalno pretukao bratanca (13): Dečak na tatin nagovor pokušao da opljačka prodavnicu!

Maloletni A. L. (13) iz mesta Kusadak pokraj Smederevske Palanke izvukao je deblji kraj kada je brutalno pretučen nakon što ga je otac Ž. I. nagovorio da sa njim pođe u pljačku prodavnice. Da tuga bude još veća, on je sina poveo u prodavnicu koju drži njegov rođeni brat S. L., koji je bratanca , zatekavši ga u radnji, pretukao i gurnuo niz stepenice.

Saznanje je potvrdila tinejdžerova majka, koja je ogorčena jer je njen bivši suprug nagovorio sina na krađu i što je mladić završio sa šest kopči na glavi i modricama po celom telu.

Bivši suprug je u prošlu subotu nagovorio našeg sina da obiju prodavnicu koju drži njegov brat. Iako se on protivio tome, nije imao izbora, i pošao je sa ocem da mu čuva stražu – vidno uznemirena počinje priču I. L., majka pretučenog dečaka za "Alo".

Ona dodaje da je njen sin bio iza zadnjeg ulaza dok je otac pokušavao da obije prodavnicu.

Dok se to dešavalo, naišao je S. L. stric mog sina, i kada je shvatio šta se dešava, počeo je krvnički da mi bije dete. Dok je stric tukao bratanca, bivši suprug je pobegao i ostavio dete na milost i nemilost strica. Koliko je stric bio brutalan govori i činjenica da je zgrabio glavu mog sina i počeo da je udara o bure. Najmanje 20 puta je detetovom glavom udario o metalno bure, a potom je zgrabio dršku od metle, kojom ga je udarao svuda po telu.

U međuvremenu, dok je bežao, moj bivši suprug je svratio do svoje majke i rekao joj da će mu ubiti dete. Zamalo da moja bivša svekrva, koja je odmah dotrčala i pokušala da zaštiti unuka, izvuče deblji kraj, jer joj se on obratio rečima: "Ubiću te ukoliko se umešaš", a potom je viknuo da ode kući – rekla je nesrećna žena u dahu.

Prema njenim rečima, ubrzo je stigla i patrola policije, koja je nesrećnog mališana uvela u stričevu kuću.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter