Izvor:
06.10.2017 u 13:32
0

DANAS POČINJE SASLUŠANJE POVODOM UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Evo ko će prvi biti ispitan u policiji!

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića biće saslušani zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene.

Ostali svedoci u slučaju ubijene pevačice Jelene Marjanović, umesto danas biće ispitani nakon Marjanovića i Teodore, krajem oktobra. Među njima se nalazi devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

Vladimir i Miloš prvi će biti ispitani 16. oktobra u Višem tužilaštvu povodom smrti snaje Jelene. Miloš se nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru jer se sumnjiči za Jelenino ubistvo. Miloš kao i njegova majka Zorica držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije.

Za razliku od njega Vladimir Marjanović često je govorio za medije i to svaki put, baš kao i Zoran, kontradiktorne rečenice. Za Jelenu je kada je ubijena imao samo reči hvale, da bi kada je njegov sin uhapšen okrenuo priču, govoreći da je jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio.

Pored porodice ubijene Jelene biće saslušani i njeni najbliži prijatelji. Oni su često slušali njene žalbe da je ukućani tretiraju kao da je rob.

– Stalno je pričala kako sama mora da radi sve po kući, da joj niko ništa ne pomaže. Tek kada je ubijena shvatili smo to kao opomenu i znak da u njihovom odnosu prema Jeci nešto nije bilo u redu. Pratili su svaki njen korak i uvek je neko od ukućana morao da zna gde je ona. Zoran joj je proveravao sve poruke i pozive na telefonu, ali i na društvenim mrežama i ispričali su njeni prijatelji.

Takođe krajem oktobra u Višem tužilaštvu biće ispitana i misteriozna bliska prijateljica porodice Marjanović, a koja zna mnogo o svemu što se događalo u njihovoj kući. Veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne Marjanovića, a njen iskaz bi mogao biti ključan u razrešavanju misterije nestanka i ubistva Jelene Marjanović.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter