Izvor:
07.10.2017 u 01:52
0

DRAMA U AUTOBUSU: Vozač pretukao putnika!

Nišliju O. C. pretukao je na stanici na Trgu kralja Aleksandra u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa, koji je saobraćao na liniji Železnička stanica-Duvanište, a svemu je prethodila svađa.

Prema tvrdnjama očevidaca, vozač autobusa V. V. je naneo je putniku povrede od kojih se starac onesvestio nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Putnik O. C. (65) je na stanici počeo da lupa u vrata autoobusa, najverovatnije zbog toga što vozač nije hteo da otvori vrata, nakon čega je zadobio udarac u glavu od vozača V. V. (45).

– Ja sam čekao autobus i odjednom sam čuo viku vozača koji preti! Dok sam prišao čovek je bukvalno bez svesti lezao na asfaltu. Tek kasnije su ga pridigli – tvrdi Nišlija I. I. koji je prisustvovao incidentu.

Kako objašnjava, građani su potom zaustavili autobus i nisu dopustili šoferu da napusti lice mesta dok nije stigla policija.

– Kad sam došla do autobusa čovek je bez svesti ležao na ulici, a ljudi su vikali: Da li je ubio čoveka – kažu očevici.

Niška policija potvrdila je da je incident prijavljen u 15 sati i da je došlo najpre do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Dodaju da se radi o autobusu koji saobraća na liniji Železnička stanica – Duvanište. Čitav slučaj prijavljen je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U Zavodu za hitnu pomoć nisu imali podatke o povredama u trenutku kada ih je naša redakcija kontaktirala, ali su naveli da je povređeni prebačen u Urgentni centar.

Izvor: Novosti
Foto: I love Zrenjanin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter