Izvor:
09.10.2017 u 20:36
0

KRVAVI OBRAČUN U NOVOM SADU: Navijač Vojvodine izrešetan u noćnom klubu! (FOTO)

Milan Pribaković (29), zvani Piki, iz Novog Sada ubijen je juče oko šest časova ujutru u diskoteci „The End“, koja se nalazi sa zadnje strane hotela „Park“ u centru grada. Ubica je u Pribakovića ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i pobegao i za njim se i dalje traga.

U pucnjavi je slučajno ranjen i gost diskoteke R. S. (31) iz Novog Sada, ali je njegova povreda lakša i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno lečenje. Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni Pribaković odranije je poznat policiji, a bio je navijač FK Vojvodina.

Pretpostavlja se da je motiv ubistva upravo sukob dve navijačke grupe u diskoteci, nakon čega se dogodilo zločin.

– U toku noći došlo je do čarki između dve grupe mladića. U pitanju su dve suprotstavljene navijačke grupe. Međutim, reagovalo je obezbeđenje kluba i smirilo situaciju. Svi su mislili da se na tome završilo – navodi izvor Kurira iz istrage i nastavlja:

– Međutim, oko šest sati, dok je Pribaković još bio sa svojim društvom u diskoteci, muškarac iz te druge grupe je ušao u klub i ispalio više hitaca direktno u njega. Jedan od metaka pogodio je slučajno jednog gosta, ali, srećom, samo lakše.

Jedan od očevidaca ispričao je za Kurir kako je sve to izgledalo na licu mesta.

– Bio sam s devojkom u klubu. Već je polako počinjao fajront kad se odjednom začula pucnjava. Zgrabio sam devojku da nju sačuvam i legli smo na pod! Ona se tresla i vrištala, a i ja sam se, iskreno, uplašio. To je trajalo nekoliko sekundi. Kad sam podigao glavu, video sam da jedan mladić leži na podu u lokvi krvi. Devojke su vrištale. Bilo je stvarno strašno – kaže za Kurir mladić koji je bio u klubu.

Novosadska policija pokrenula je veliku potragu za ubicom. Uviđaj je trajao nekoliko sati, uzeti su snimci sa svih kamera iz okoline, a saslušan je i veliki broj očevidaca. Kako nam je nezvanično rečeno, očekuje se da napadač bude brzo uhvaćen. Inače, protiv N. N. lica podneta je krivična prijava za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Facebook/Printscreen/Milan Pribakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter