Izvor:
28.06.2016 u 15:42
0

JEDVA PRONAŠLI ADVOKATA: Niko neće da zastupa porodicu Marjanović!

Zoran Marjanović (35), muž ubijene pevačice Jelene, jedva je našao advokata koji bi ga zastupao kad je priveden na saslušanje, pišu beogradski mediji.
Po preporuci brojnih prijatelja Zoran je zvao mnoge poznate beogradske advokatske kancelarije koje se bave krivičnim pravom i tražio da ga zastupaju
, piše Alo!
Prvo je okrenuo poznatu advokaticu Zoru Dobričanin Nikodinović, a nakon što ga je ona odbila nastavio je da zove druge advokate koji su ga, sa različitim izgovorima redom odbijali. Kad bi čuli ko ih zove, advokati bi se zahvalili i rekli da su prebukirani.

Marjanovići su pokušali da odgonetnu zašto ih advokati odbijaju i tako su se razvile dve teorije zavere. Prema prvoj teoriji beogradski advokati su se po nečijem nalogu udružili da bi ih bojkotovali, a prema drugoj advokatima je tako naređeno sa više instance.
Nakon dva dana traganja, Zoran je ipak našao advokata Ivana Simića, iskusnog za krivičnu materiju, a njegove razloge zbog kojih je prihvatio da brani Marjanoviće, saznajte u Telemasteru u 18 i 30 na Happy televiziji.

Prema savetu advokata Marjanovići se ne javljaju na pozive novinara i ignorišu reporterske ekipe koje dođu ispred kuće. Marjanovići su dobili savet kako da se ponašaju i šta da pričaju kada budu pozvani na informativni razgovor u policiju. Sa advokatom su se dogovorili da sarađuju sa inspektorima, ali da prekinu dalju komunikaciju i pozovu branioca ako bi ovi krenuli da ih pritiskaju.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter