Izvor:
10.10.2017 u 13:00
0

TEŽAK UDES KOD LOZNICE: „BMW“ se zakucao u ogradu, vozač kritično, vatrogasci ga 45 minuta vadili iz auta!

Težak udes dogodio se, u ponedeljak, oko 23 časa, u Loznici, kod hotela "Srobeks", na magistralnom putu Šabac-Loznica, kada se "bmw", koji je išao iz pravca Šapca "zalepio" u obližnju ogradu, pišu Novosti.

Od siline udara, automobil je sasvim smrskan, pa je vatrogascima bilo potrebno 45 minuta da iz njega izvuku teško povređenog vozača Slavka K. iz Loznice, koji je prebačen u lozničku bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Urađen je uviđaj i počela je istraga, koja treba da ustanovi kako je došlo do ovog udesa. Nezvanično saznajemo da je Slavko K, pre nekoliko dana, stigao iz Rusije, gde radi, na kraći odmor u zavičaj…

Happytv.rs/Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter