Izvor:
10.10.2017 u 15:52
0

NOVOSADSKA POLICIJA ZA PETAMA UBICI IZ DISKOTEKE: Identifikovan mladić (25) koji je pucao u Pikija (29)!

Novosadska policija rasvetlila je teško ubistvo, počinjeno 8. oktobra i intenzivno traga za S.S. (25), osumnjičenim za to krivično delo.

Zbog sumnje da je prisustvovao krivičnom delu i znao identitet učinioca, a nije to prijavio, uhapšen je V. T. (24). S.S. se tereti da je, u nedelju ujutru, oko 6 sati, u diskoteci "The End" koji se nalazi na zadnjoj strani hotela "Park" ubio Milana Pribakovića zvanog Piki (29).

Osim za krivično delo teško ubistvo, S. S. je osumnjičen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

V. T. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter