Izvor:
10.10.2017 u 18:57
0

Ubistvo u Čačku: „Bio sam pijan i drogiran, ubio sam nedužnog čoveka“!

Apsolutno sam svestan šta sam uradio, i svestan sam da sam kriv, jer sam ubio nedužnog čoveka, zbog čega se iskreno kajem. Svestan sam i da "nisam cvećka", u celosti priznajem izvršenje krivičnog dela.

Mnogo mi je žao što je nastradao dečko koji ne pripada kriminogenom miljeu, jer da pripada ja bih ga sigurno poznavao.

Ovako je juče pred zamenicom javnog tužioca Mirjanom Tomašević Đondrić i svojim braniocem advokatom Ivanom Čvrkićem govorio osumnjičeni Vladica Pušica (32), za koga se osnovano sumnja da je u nedelju ujutru oko 6.30 hicima iz pištolja ubio Sašu Ćubovića (32) iz Čačka. Pušica je dalje ispričao kako je u društvu svoje verenice i još jedne devojke i dvojice momaka bio u restoranu brze hrane "Silver haus".

– U jednom trenutku našem stolu je prišao Saša i rekao nešto u smislu "kakav ovde imate problem". Ja sam mu odgovorio da razgovaram sa verenicom i da smo u nekoj maloj svađi, smatrajući da će on da se udalji… Saša me je u jednom trenutku uhvatio za bradu. Tada sam svojom levom rukom iz pojasa pantalona izvukao pištolj "zastava CZ 99" i njime udario Sašu u teme. Zbog čega sam to uradio ni sada sebi ne mogu da objasnim – ispričao je Pušica.

Dalje je kazao kako su nakon toga obojica ustali, te da ga je Saša uhvatio za ruku u kojoj mu je bio pištolj. Naveo je da se uplašio da će mu Ćubović uzeti oružje, pa je pištolj prebacio u desnu ruku i da je potom ispalio jedan metak.

– Rekao sam mu: "Pusti me, molim te". On to nije učinio – kazao je osumnjičeni za ubistvo, koji je potom ispalio još dva hica i potom pobegao taksijem, ali se kasnije predomislio, vratio se na mesto ubistva i predao policiji.

Pušica je napomenuo i da je te večeri popio sedam do osam flašica piva i da je koristio kokain, i to "dve do tri linije". Dodao je da kokain koristi već više od dve godine.

Ubistvo Saše Ćubovića, koji nikada nije imao ikakve veze sa kriminalnim radnjama, niti se kretao u problematičnom društvu, duboko je potreslo čačansku javnost. Čačane je posebno razgnevila vest da je osumnjičeni za ubistvo, iako odranije poznat policiji i sa debelim krivičnim dosijeom, slobodno šetao gradom naoružan. Kako samo saznali, glavni dokaz u istrazi biće snimak sigurnosnih kamera u restoranu, koji je zabeležio ceo događaj.

Juče po podne nije bilo poznato kada i gde će biti sahranjen Ćubović. Čekao se dolazak njegovog starijeg brata Ivice, koga je vest o tragediji zadesila na poslu u Španiji, dok je njegov otac Milojko za strašnu vest saznao dok je boravio u Sloveniji, gde je takođe bio na poslovnom putu. Cela porodica bavi se transportom, a sva trojica su vozili kamione po zemlji i inostranstvu.

PUŠICA je u iskazu nagovestio da je prethodnih dana osećao strah za svoj život i da "nije mogao da spava". Plašio se da će napadač, koji je pucao u njega i ranio ga polovinom avgusta ove godine doći i završiti započeto.

novosti.rs
Foto: Facebook/vladica pušica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter