parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

KLJUČ MISTERIJE: Svedok video „čistača” zločina na mestu gde je nađeno Jelenino telo!

 

Beogradskoj policiji se javio svedok koji tvrdi da je svojim očima video kombi u blizini kanala u kojem je nađeno telo Jelene Krsmanović Marjanović i da se ključ misterioznog ubistva pevačice krije upravo u tom vozilu!

- Svedok je zvao policiju i rekao da zna detalje koji mogu da reše Jelenino misteriozno ubistvo. Inspektorima je otkrio da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka - navodi naš izvor blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti.

Isti kombi je, prema rečima našeg sagovornika, viđen i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića.

 

 

- Očevidac zna tačan model i tablice kombija, ali je bio izričit da će to saopštiti ukoliko bude pozvan da svedoči. Osoba čiji se identitet drži u tajnosti samoinicijativno se javila policiji i izrazila spremnost da otkrije nove detalje. Svedok je rekao da zna ko je, navodno, video Jelenu u subotu, 2. aprila 2016, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen navodni nestanak. Svedok tvrdi da zna ko je izjavio da je pio kafu u subotu ujutru sa Jelenom i Zoranom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Naveo je samo da je reč o njihovom bliskom prijatelju, koji je često boravio kod njih. Ako se izuzmu članovi porodice Marjanović, prijatelj je, navodno, poslednji video Jelenu živu - otkriva naš sagovornik.

Svedok tvrdi da ima indicija da kombi pripada bliskom prijatelju porodice Marjanović.

- Očevidac se pre nekoliko meseci javio policiji, ali mu je tada, navodno, rečeno „da će ga pozvati”. Hapšenje Zorana Marjanovića ga je ohrabrilo da se ponovo javi. On je izričit da se u tom vozilu kriju tragovi koji će rešiti zločin! Iskazao je sumnju da je Jelenino telo prebačeno u noći s petka na subotu, najverovatnije u tom kombiju, i da su ubica i njegovi pomagači neposredno nakon zadavanja udaraca dovezli telo na nasip i bacili leš. Svedok nije želeo da otkrije kako se obreo na nasipu baš u tom trenutku i šta je radio tamo, ali je bio izričit da će svedočiti pod punom krivičnom, materijalnom i moralnom odgovornošću - kaže naš izvor.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live