Izvor:
11.10.2017 u 17:45
0

NA OSNOVU INFORMACIJE DOBIJENE OD BIA: Carinici na Gradini zaplenili 1,7 kilograma ekstazija!

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, na osnovu informacije dobijene od BIA, u saradnji sa policijom zaplenili preko 1,7 kilograma tableta ekstazija.

Slučaj je otkriven u utorak kada je na ulazu u zemlju zaustavljen automobil „Škoda Fabia“ niških registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica državljana Srbije. Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu, odgovorili su da nemaju ništa i da su privatnim poslom boravili u Sofiji, saopštila je Uprava carina.

Već na samom početku detaljnog pregleda, u prtljažniku automobila je u priboru za prvu pomoć pored standardnog sadržaja, zavoja i flastera, pronađena i PVC kesa sa nešto više od 400 grama sintetičkog psihoaktivnog narkotika – tableta ekstazija žute boje sa natpisom „Dom Perignon“.

Upravo zbog toga je nastavljena dalja pretraga ostalih fabričkih šupljina automobila i opreme u njemu.

Prilikom pregleda boce za protivpožarnu zaštitu carinik je uočio, da je pritisak u njoj nula bara, što je ukazivalo na to da je prazna. Sumnju je pojačalo i njeno protresanje, pri čemu se čuo čudan zvuk koji svakako nije karakterističan za protivpožarni prah. Ispostavilo se da je protipožarni aparat ispunjen sa preko 1.300 grama ekstazija žute i roze boje na kojima je takođe bio utisnut natpis „Dom Perignon“.

Drogu, automobil i dvojicu Nišlija, od kojih jedan ima 42, a drugi 47 godina preuzeli su policija i tužilaštvo u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter