parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

UHAPŠEN DEDA PEDOFIL: Nasrtao na devojčicu (13) da je pipka i ljubi! Tražio seks!

Uhapšen je M. K. (82) jer je devojčicu (13) u autobusu ljubio i delio joj komplimente, a onda joj dao 500 dinara i broj mobilnog da se dogovore za seks. Vozač busa pozvao policiju, koja je privela manijaka. 

Policija je juče u Novom Sadu uhapsila starca M. K. (82), koji je u gradskom autobusu napastvovao 13-godišnju devojčicu i ponudio joj 500 dinara za seks! Devojčica se zaledila od straha pored pedofila, a vozač autobusa je to primetio i pozvao policiju, koja je privela vremešnog manijaka!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, M. K. je juče najpre prišao devojčici na ulici, u blizini Srpskog narodnog pozorišta.

- Davao joj je komplimente, a devojčica se zbunila i nije zvala upomoć, samo je krenula ka autobuskoj stanici. Pedofil ju je potom uhvatio za ruku i krenuo sa njom, a zatim su zajedno ušli u autobus - priča izvor.

Pošto je autobus bio skoro prazan, starac je seo pored devojčice i nastavio da joj se udvara.

- Govorio joj je kako je mnogo slatka, mazio ju je po ruci i glavi. Potom ju je poljubio u ruku, pa u obraz. Dok je devojčica, sleđena od šoka sedela i ćutala, M. K. je izvadio iz džepa 500 dinara i dao joj. Rekao joj je da želi da se viđa s njom u tajnosti i da će joj uvek za nagradu davati novac ili poklone. Potom joj je dao i broj telefona da ugovore sastanak - navodi sagovornik.

Vozač autobusa je, prema sopstvenim rečima, video da se nešto čudo dešava između starca i devojčice i da je ona prestravljena. U vožnji, pozvao je policiju i ispričao šta se dešava.

- Najbliža patrola je odmah upućena ka tom autobusu i zaustavila ga. I policajci su se uverili da je devojčica uplašena, ali im je ipak ispričala šta joj je radio nepoznati starac, nakon čega je M. K. priveden. O svemu su obavešteni i devojčicini roditelji, koji su odmah došli po nju i odveli je kući - kazao je izvor.

Protiv M. K. je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje, za šta mu preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Policijska uprava u Novom Sadu sumnja da je ovaj starac napastvovao još dece, pa poziva građane koji eventualno imaju saznanja o tome da im se jave telefonom, na broj 064/892-40-61.

Novosađani su inače nedavno prijavili policiji da je stariji sumnjivi muškarac viđan u blizini škola, ali nije bilo prijava da je neko od učenika napadnut. Takođe, nije poznato da li je reč o uhapšenom starcu. 

 

Informer.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost