Izvor:
12.10.2017 u 21:15
0

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Predsednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin.

On je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama.

Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima očevidaca, automobil sleteo sa puta i udario u drvo.

Policija vrši uviđaj posle kojeg će biti poznat uzrok ove nesreće.

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru, na odeljenju intenzivne nege, prisutni su čelnici gradskih uprava Novog Pazara, Sjenice i Tutina, kao i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Uglajanin, kome je Kučević bio dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Šemsudin Kučević je zamenik predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, a na čelu ove opštine na Pešterskoj visoravni se nalazio od 1996. godine, a prošle godine je započeo šesti mandat.

Na poslednjoj konstitutivnoj sednici SDA Sandžaka, lider i osnivač ove partije Sulejman Ugljanin ovlastio je Kučević da rukovodi strankom do okončanja njegovog mandata predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

blic.rs
Foto: sandzacke.rs, Sandzacka TV Mreza/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter