Izvor:
13.10.2017 u 03:11
0

TRAGEDIJA U BLIZINI SOMBORA: Dvojica drugara se ugušila u kući!

U požaru, koji je izbio u noći između srede i četvrtka u Bezdanu, selu na Dunavu, 15 km udaljenom od Sombora, život su izgubili Zoran Milas (57) i
Janoš Selig (54). Požar je izbio u Zoranovoj kući, gde su se dvojica muškaraca družili i zajedno pili od popodneva.

– Zoran je imao socijalnu pomoć, živeo je skromno bez struje, ali i bez
ogreva. Ponekad bi radio u nadnici, ali sve to je bilo slabo. Živeo je sam. I Janoš nije imao porodicu, ali je on po nekoliko meseci radio kod stočara u Rančevu i kad bi primio platu dolazio je po dan, dva u Bezdan. Voleo je kafanu, a kad bi ponestalo para pilo se po kućama, kao sada sa Zoranom – kaže jedan od komšija nesrećnog čoveka.

Šta se desilo i kako je došlo do požara, ne znam, valjda će policija utvrditi. Nisu bili loši momci, ponekad sam Zoranu nosio hrane, posebno kad je pre par meseci ležao zbog slomljene noge, kaže jedan on.

Vatrogasci, koji su razbili prozor do ulice i tako ušli u kuću, zatekli su
Zoranovo telo u jednoj sobi, a Janoševo kod ulaznih vrata. Obojica su se ugušila od dima.

Po rečima očevidaca, sa njima je dobar deo dana proveo još jedan
muškarac, koji je poslednja dva meseca stanovao kod Zorana. Nakon što su se sporečkali, on je otišao iz kuće i više se nije vraćao, što mu je spaslo život.

Izvor:Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter