Izvor:
14.10.2017 u 16:17
0

TUGA: Sahranjen dečak (3) koji se udavio u buretu!

Dečak se u sredu po podne igrao sa sestrama i slučajno upao u bure za turšiju u kojem je bilo vode

KNIĆ – Mali Branislav Sofronić (3), koji se u sredu uveče udavio u buretu za turšiju, sahranjen je juče u 13 časova na groblju u selu Pretoke, gde je živeo s majkom i očuhom.

Početak pogreba u selu oglasila su crkvena zvona, a od nesrećnog dečačića oprostio se veliki broj meštana. Tihi uzdasi, suze i jecaji najmilijih potresali su groblje u Pretokama.

– Ovo je tragedija kakva se u našem selu ne pamti. Da bog sačuva šta se dogodilo, toliko mi je žao tog deteta. Kad nisam umrla kad sam čula da je nastradao. Svi smo i dalje potreseni zbog ove nesreće – priča komšinica Branislavljevog očuha.

Ona navodi da je kovčeg s telom deteta dovezen direktno na groblje, na kojem je tokom jutra iskopana raka.

– Njega su odneli na obdukciju i od tada ga nisu vraćali u kuću. Kažu da se preturio preko bureta u igri, navodno se ogledao u vodi, koja je bila na dnu. Na sahranu nisam išla, normalan čovek takav bol i tugu ne bi podneo – dodala je komšinica.

Podsetimo, dečak se u sredu po podne igrao sa sestrama i slučajno upao u bure za turšiju u kojem je bilo vode. Majka malog Branislava, koja je u poodmakloj trudnoći, izvukla je dečaka iz bureta i pozvala Hitnu pomoć, ali je on već bio preminuo. Policija je obavila uviđaj, a telo dečaka je poslato na obdukciju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter