Izvor:
15.10.2017 u 03:11
0

KOGA JE JELENA KRSMANOVIĆ ZVALA PRE SMRTI: Listing mobilnog telefona ubijene pevačice otkriva zločinca?

Koga je zvala Jelena Krsmanović nakon što ju je poslednji put video neko ko nije iz porodice Marjanović? S kim je pričala? Advokati porodice Krsmanović listu poziva svrstavaju u top dokaze protiv ubice.

Kako za „Blic“ priča advokat porodice Krsmanović, spremni su da pred Tužilaštvo iznesu zahteve.

– Tužilaštvu ćemo podneti zahtev da se obavi analiza listinga telefonskog broja Jelene Krsmanović u periodu od 1. aprila 2016. od 17.30 sati, kada je uzela ćerkicu iz vrtića do 17 sati narednog dana – otkriva za „Blic“ beogradski advokat Nebojša Milosavljević, zastupnik 11 članova porodice ubijene pevačice.

Cilj ove provere, objašnjava Milosavljević, jeste da se utvrdi da li je sa tog broja bilo odlaznih poziva i prema kome. Pravni tim rođaka ubijene pevačice posebno će insistirati da se utvrdi da li je bilo poziva između Jelenine majke Zorice Krsmanović i Jelene. O tim pozivima Jelenina majka ne može da posvedoči jer je preminula šest meseci posle ubistva ćerke pa će se u istrazi koristiti njena izjava data policiji nakon zločina.

– Osim toga, od tužilaštva ćemo zatražiti da se utvrdi gde je tokom drugog dana aprila prošle godine bila Zorica Mitrović, devojka Jeleninog supruga Zorana. To može biti veoma interesantno – napominje pravni zastupnik Milosavljević.

Nju je policija zatekla u momentu hapšenje u Zoranovoj kući u Borči i njena uloga u događajima unutar braka Jelene i Zorana, ali i porodice Marjanović, za sada nije utvrđena.

Upravo prvo saslušanje zakazano za prekosutra, 16. oktobra, u Višem javnom tužilaštvu može mnoge stvari da razjasni o ubistvu Jelene Krsmanović čiji je nestanak prijavio suprug Zoran 2. aprila 2016, a telo pronađeno dan kasnije u kanalu u Crvenki.

Planirano je da u ponedeljak izjave daju Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat, Zorana Marjanovića. Pored njih izjavu bi trebalo da da i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice. Osim svedoka tužilaštva, i pravni tim porodice ubijene pevačice podneće spisak osoba koje bi trebalo da daju izjave u vezi sa dešavanjima Jeleninom životu i u porodici Marjanović, koji mogu razjasniti mnoge nejasnoće o odnosima. O imenima tih svedoka, advokat Milosavljević ne želi još da priča, ali kako je ranije za „Blic“ napomenuo „biće mnogo iznenađenja“.

Prema njegovim rečima, važno je da je istraga krenula.

– Istraga će biti veoma interesantna. Videćemo kako će sve ići. Nama je u interesu da se konačno utvrdi i reši dilema ko je ubio Jelenu. U ovom momentu irelevantno je da govorimo o bilo kojoj osobi. Niko nije kriv do pravosnažne presude – kaže on.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter