Izvor:
16.10.2017 u 13:40
0

ISPOVEST DEVOJKE (23) IZ VALJEVA: Očuh me je prvi put SILOVAO kada sam imala ŠEST GODINA!

Očuh me je prvi put silovao kad sam imala šest godina. Tad je počeo moj pakao koji je trajao punih osam godina. Svakodnevno me je seksualno zlostavljao. Živela sam s tim, praveći da se ništa nije dogodilo, ali više ne želim da ćutim.

Ovo je, prema pisanju Srpskog telegrafa, izjavila na saslušanju u policiji J.B. (23) iz Valjeva, koja je skupila snage i prijavila očuha-monstruma Danila S.

– Poslednji put očuh me je odvukao u krevet pre deset godina. Sve vreme sam ćutala, bilo me je sramota da bilo kome kažem kroz šta sam prošla. Na kraju sam se ipak ohrabrila i priznala bratu šta mi je Danilo S. radio – navodno je rekla J.B.

Izvor iz istrage za ovaj list je ispričao da je čitav slučaj otkriven kad je brat zlostavljane devojke došao u policiju.

– Devojka se poverila bratu i ispričala mu kakve je strahote trpela godinama. Sve vreme je plakala, nije mogla da se smiri. Morala je nekome da otkrije da je bila žrtva nasilnika i skine taj teret sa leđa – kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, šokiran sestrinim priznanjem, potreseni brat odmah je otišao u policijsku stanicu.

– Do detalja je opisao šta je Danilo S. radio njegovoj sestri i kako se punih osam godina nad njom. Policajci su posle njegovog saslušanja pozvali J.B., koja je dala iskaz i podnela krivičnu prijavu protiv bludnog očuha – priča izvor.

Žrtva nasilnika ispričala je da ju je monstrum seksualno zlostavljao od 2000. do 2008. godine i to svakodnevno.

– Devojka je rekla da ju je Danilo S. najpre primoravao da ga oralno zadovolji. Kad je malo porasla, dolazio bi u njenu sobu i silovao je. jadno dete je to godinama trpelo, nije bilo nikog da joj pomogne. Očuh joj je pretio, pa nije smela nikome ni da kaže šta preživljava – kaže sagovornik ovog lista.

Nesrećna devojka je, naime, progovorila čak devet godina od poslednjeg zlostavljanja i definitivnog odlsaka Danila S. iz njenog života.

Očekuje se da i on bude pozvan na saslušanje.

Izvor: Telegraf.rs/Srpski telegraf
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter