Izvor:
16.10.2017 u 20:47
0

Užas u centru Beograda: AUTOBUS PAO NA OGRADU KOD DOMA OMLADINE PA VUKAO ŽENE PO ULICI!

Autobus gradskog prevoza srušio je danas oko 13.35 ogradu kod Doma omladine koja je pala na dve ženske osobe, a zatim ih sve vukla po ulici!

– Zaštitnu ogradu zakačio je autobus i zatim je ta ograda pala i povredila devojku i još jednu stariju žensku osobu – rečeno je iz MUP-a.

Iako je prema prvim verzijama objavljeno da je autobus direktno pregazio dve osobe, prema izveštaju policije radi se o padu ograde na prolaznike izazvanim "češanjem" autobusa na uglu Makedonske i Dečanske ulice, gde se trenutno izvode radovi.

Radnici koji su se zatekli na gradilištu ispričali su da je sve bilo mnogo dramatičnije.

– Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje – rekli su radnici.
Hitna pomoć je veoma brzo izašla na ulicu.

– Povređene su dve osobe, devojka od 16 godina ima povrede grudnog koša, a žena od 58 godina sa povredom potkolenice je transportovana u Ortopedsku bolnicu na Banjici – saopštili su iz Hitne pomoći.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter