Izvor:
18.10.2017 u 14:34
0

SLUČAJ AGROKOR: Ispitani svi osumnjičeni!

Poslednji osumnjičeni, od ukupno 12 uhapšenih, u slučaju Agrokor ispitani su u Županijskom državnom tužilaštvu, dok istražni sudija sutra treba da odluči hoće li protiv njih pokrenuti istragu i zatražiti određivanje istražnog zatvora.

Među poslednjima je u utorak ispitan predstavnik revizorske kuće Bejker Tilli koja je radila revizorske izveštaje za Agrokor Olivio Diskordija, prenosi Hina.

Županijsko državno tužilaštvo koje je s policijom u akciju hapšenja krenulo u ponedeljak ujutro ima rok od 48 sati za podnošenje naloga za određivanje istražnog zatvora.

Sudija nakon toga određuje termin na kojem će se u prisustvu osumnjičenih o tome odlučivati.

Advokati osumnjičenih u slučaju Agrokor uglavnom su sigurni da će tužilaštvo za njihove klijente zatražiti istražni zatvor.

Uz Ivicu Todorića i njegove sinove Antu i Ivana, koji nisu u Hrvatskoj, u slučaju Agrokor su osumnjičeni i juče uhapšeni Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Diskordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić. Svi su bili članovi uprave ili nadzornog odbora u Agrokoru, dok su Diskordija i Hrstić zaposleni u revizorskoj kući Bejker Tili koja je radila revizorske izveštaje za Agrokor.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter