Izvor:
18.10.2017 u 23:26
0

DOŠAO DA TRAŽI MUŽA PA NASRNUO NA ŽENU: Albanac pokušao da siluje Srpkinju!

Sedamnaestogodišnji Albanac iz sela Košutovo M.I.R, koji je uhapšen u susednom Zupču na severu Kosmeta, gde je prijavljen da je seksualno napao Srpkinju iz ovog sela, osumnjičen je za krivično delo seksualno zlostavljanje i određen mu je 48-časovno policijsko zadržavanje – potvrđeno je u Kosovskoj policiji.

Albanac iz Košutova je oko 14 časova došao na vrata žtrve u selu Zupče tražeći njenog muža. Kada mu je ona odgovorila da on nije kod kuće, tražio je da ga sačeka u kući, a s obzirom da su se poznavali od ranije, žrtva ovog napada je pristala.

– Prema prvim rezultatima istrage osumnjičeni je ušao u kuću kako bi navodno popio jednu rakiju i sačekao supruga žtrve, ali je odmah krenuo da dodiruje ženu, da je ljubi i napada zbog čega je ona počela da vrišti i da doziva u pomoć. Njene vapaje čule su komšije koje su pozvale policiju i na taj način izbegnute su ozbiljnije posledice – kaže izvor iz Kosovske policije i dodaje da je u trenutku napada u kući bilo prisutno i maloletno dete žrtve.

Osumnjičeni za ovaj napad je trenutno u pritvoru u Leposaviću, a organima reda je od ranije poznat po različitim krivičnim delima.

Happytv.rs/Novsti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter