Izvor:
19.10.2017 u 02:51
0

Za Zorana Marjanovića će ovo biti teža kazna od zatvora: Oduzeli mu starateljstvo nad ćerkom Janom!

Centar za socijalni rad oduzeo je 10. oktobra Zoranu Marjanoviću (39) starateljstvo nad šestogodišnjom ćerkom.

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

– O ćerki ubijene Jelene Marjanović i njenog muža Zorana, koji se sumnjiči da ju je ubio, do daljeg će brinuti radnici Centra za socijalni rad. Ona će zasad živeti sa Milošem, ali ako se desi da i on završi iza rešetaka, mala Jana će automatski biti odvedena iz kuće Marjanovića. U tom slučaju, ona više ne bi mogla da živi u kući s babom Zoricom i dedom Vladimirom – kaže izvor iz istrage.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a sutradan je u kanalu na nasipu Crvenka u Borči pronađeno njeno unakaženo telo.

Zbog ovog ubistva 15. septembra je uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter