Izvor:
19.10.2017 u 18:36
0

EKSKLUZIVAN SNIMAK: Kako je Zoran Marjanović tražio da mu se skine crna magija! (VIDEO)

Godinu dana unazad, velika medijska pompa podigla se oko ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Tim povodom, detektivna Katarina Ostojić, prilikom gostovanja u jutarnjem programu televizije Hepi, prikazala je ekskluzivne snimake iz lične arhive prilikom istrage ubistva upokojene pevačice.

Prema rečima detektivke Ostojić, jedini način da " privoli Marjanovića da pričao" bio je vid egzoterije, koje je dokumentovala video zapisima. Naime, ubedila ga je da je na njega bačena crna magija, kako bi ga navela da poseti derviša, koji je u ovom slučaju bio policajac.

– On nije sumnjao ni u šta, ali je sumnjala Zorica… Jeleni je skinuta burma nakon ubistva. Ja sam to znala ali su mi inspektor i Zorica zabranili da iznosim to u javnost. Pismo koje je Zorica napisala za Derviša glasilo je "Hoću li se udati za Zorana?"… – rekla je i dodala da se je očigledno da su Marjanovići veoma sujeverna porodica.

Pogledajte ekskluzivne snimke:

Happytv.rs
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter