Izvor:
24.10.2017 u 15:14
0

ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ova osoba je ubila Jelenu Marjanović, policajac koji je juče svedočio otkrio važne detalje!

Veljko Delibašić, advokat Zorana Marjanovića, gostovao je danas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

On je pričao o najnovijim detaljima istrage, i otkrio ko bi mogao da bude ubica.

Policija je sa svim članovima porodice obavila više razgovora, utvrdila to što je utvrdila i sada ide istraga. Članovi porodice nema potrebe da ponavljaju u tužilaštvu ono što su već rekli policiji. Zapisnici o Zoranovim saslušanjima ne postoje, to je nezakonito, kao i to što je saslušavan bez branioca. Zoran nikada ništa nije potpisao. Kuma je potvrdila da je razgovarala sa Jelenom na dan njenog nestanka, da joj je ona rekla da je na treningu, da trči, i da će kući kada završi. Policajac koji je juče davao izjavu je prijatelj porodice Krsmanović, on je rekao da su se jednom mesečno viđali, da problema i svađa u porodici nije bilo, rekao je da je Jelena išla redovno u teretanu sa njegovom ćerkom, i imala ličnog trenera – rekao je Delibašić, a onda otkrio da li u predmetima postoji da je kuća Marjanovića očišćena varikinom i da je Zoran spalio svoju garderobu:

U predmetima nema ni da je spaljena garderoba niti da je kuća prana varikinom. Zoranova garderoba nije mogla biti spaljena, jer mu je policija oduzela odmah taj dan. Na Jeleninim noktima je pronađen DNK nepoznatog muškarca, i to je ubica. Kod tela Jelene Marjanović je pronađen i trag stopala, koji je veštačen i ne pripada nikome iz porodice Marjanović.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter