Izvor:
24.10.2017 u 18:59
0

UŽASNA TRAGEDIJA U IVANJICI, KOLEGE ZANEMELE: Muškarac (54) pao na strugaru i poginuo!

Muškarac Mikan M. (54) iz Međurečja kod Ivanjice podlegao je povredama koje je zadobio danas na poslu kada je pao na strugaru.

Užasna nesreća dogodila se oko 9 sati jutros. Naime, kako se nezvanično saznaje, nesrećni čovek je bio na radnom mestu kada je, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad mašinom koja mu je nanela smrtonosne povrede.

Njegove kolege od šoka nisu mogle da objasne kako je došlo do nesreće.

– Svi smo u šoku, ne znam šta bih rekao, niti mogu da objasnim kako se to dogodilo. Bio je odličan radnik, iskusan, poznavao je posao… Nesreća se dogodila u trenutku, svi smo zanemeli – rekao je u šoku jedan od kolega tragično nastradalog muškarca. Mikan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter