Izvor:
14.11.2017 u 16:24
0

MUŽ POGINULE BODI-BILDERKE NEUTEŠAN: Čuli smo se pet minuta pre nego što su nastradale!

Poznata srpska bodi-bilderka Branislava Jovanović (47) poslednji put se čula sa svojim suprugom Zoranom bukvalno pet minuta pre nesreće!

Suprug Zoran, koga pamtimo po ulogama bildera Stanislava u filmovima "Nije lako sa muškarcima" i masera u "Žikinoj dinastiji", kaže da je znao da nešto nije u redu čim mu se nije javila kada ju je pozvao po drugi put, a ispostavilo se da je upravo tada izdahnula!

– Pet minuta pre nego što je poginula, čuli smo se telefonom. Rekla je da je dobro, da su prešli rumunsko-srpsku granicu i da mogu polako da krenem ka Pančevačkom mostu, gde je trebalo da se nađemo i da je povezem kući. Posle pet minuta sam je pozvao ponovo, ne znam ni sam zašto, ali se nije javljala ni na jedan od dva mobilna telefona. Znao sam odmah da nešto nije u redu – ispričao je vidno uznemiren Jovanović.

Prema njegovim rečima, Jovo Beslać, otac fitnes šampionke Milice Beslać (16), koji je vozio automobil, uspeo je da pozove prijateljicu pre nego što je izgubio svest i da joj kaže: “Pomozi nam!”

– Tela moje supruge, male Milice i njene majke Tanje nalaze se u Opštoj bolnici u Pančevu. Danas treba da idem na prepoznavanje u Pančevo. Branislava će biti sahranjena na groblju u Zemunu, ali još nije poznato kada – rekao je Zoran.

Zoran i Branislava živeli su u Barajevu u ulici Sime Markovića, gde se nalazi njihova teretana. Komšije za Branislavu imaju samo reči hvale i kažu da bi verovatno bila živa da se ranije oprostila od takmičenja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter