Izvor:
30.04.2016 u 15:32
0

„JELENU JE UBIO NEKO SA ESTRADE“: Kriminolog tvrdi da je ovo savršeno isplaniran zločin

Slučaj svirepo ubijene pevačice, Jelene Marjanović Krsmanović, još uvek nije rasvetljen, a policija i nadležni još uvek detaljno istražuju ovaj zločin.

Da je reč o savršeno ispaniranom zločinu slažu se i najeminentniji stručnjaci kriminologije.

Policija je do sada relativno utvrdila da ubica, nije neko iz porodica, mada to je i dalje moguće. Iskreno verujem da će ubica biti uskoro pronađen i policiji savetujem da se orjentiše ka supkulturi estradnog šunda – rekao je kriminolog.

Kriminolog profesor dr Dobrivoje Radovanović, kaže da je uveren u svoju teoriju da je Jelenin ubica, psihopata sa estrade.

– Beograd je prepun takvih tipova! Ima ih na svakom delu grada, od voajera i egzibicionista do ozbiljno bolesnih likova, a deo su estradnog šunda – objašnjava dr Radovanović za Informer.

On je dodao da je reč o lukavom čoveku, koji je skoro savršeno isplanirao zločin.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter