parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SREMSKI KARLOVCI: Uhapšen maloletnik zbog sumnje da je pljačkao vikendice i crkve!

 

Pre nekoliko dana B. K. je obio pomoćne prostorije jednog starijeg meštanina u Karlovačkim vinogradima i ukrao mu računar, nosač podataka video-nadzora i pet džakova lešnika

B. K. (17) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao jednog starijeg sugrađanina i pritom ga lakše povredio ašovom, saopštila je novosadska policija.

Protiv njega je, kako saznajemo, pre dva meseca podneta prijava zbog krađe u objektima Srpske pravoslavne crkve u tom mestu.

- Pre nekoliko dana B. K. je obio pomoćne prostorije jednog starijeg meštanina u Karlovačkim vinogradima i ukrao mu računar, nosač podataka video-nadzora i pet džakova lešnika. Vlasnik te vikendice, s obzirom na to da je maloletnik ušao u tri sata posle ponoći, u tom trenutku se probudio, a on ga je onda ašovom povredio po glavi.

Pored toga, on se tereti i za dve krađe i pokušaj teške krađe u porodičnim kućama na području Sremskih Karlovaca. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

B. K. ovo nisu jedine provale, na meti ovog maloletnika u septembru bili su Patrijaršijski dvor i Saborna crkva Svetog oca Nikolaja u Sremskim Karlovcima. Tada je podneta krivična prijava zbog krađe, ali i za neovlašćeno držanje droge, jer je kod njega nađena manja količina marihuane.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/BeenVerified.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost