Izvor:
30.04.2016 u 17:24
0

STEFANOVIĆ O UBISTVU PEVAČICE: Istraga se intenzivno nastavlja,POLICIJA ĆE REŠITI SLUČAJ

Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović intenzivno se nastavlja, izjavio je ministar unustrašnjih poslova Nebojša Stefanović ističući da je uveren da postoje kapaciteti da policija reši taj slučaj.

"U ovom trenutku istraga se nastavlja veoma intenzivno i ogroman broj ljudi danonoćno radi na tome. Uveren sam da postoje kapaciteti da ovaj slučaj policija reši", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

On je rekao i da ne želi da komentariše pisanja medija o tom slučaju.

"Svako piše kako mu se čini da treba i da će privući veći broj čitalaca, to jeste pravo medija, ali ni ranije, ni danas uglavnom te informacije koje su objavljivane nisu blizu istini, niti imaju prave informacije, što je dobro, jer to znači da iz policije ne cure informacije", rekao je ministar policije.

Na pitanje ima li pomaka u toj istrazi, Srefanović je rekao da se neće izjašnjavati o detaljima.

Pevačvica Jelena Krsmanović je 3. aprila nađena mrtva u naselju Crvenka u Borči.

Izvor:Tanjug
Foto:Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter