Izvor:
07.12.2017 u 18:28
0

SAHRANJENA TANJA VUČKOVIĆ: Svi u šoku zbog smrti policajke!

Policajka Tatjana Tanja Vučković (36), koja je u nedelju izvršila samoubistvo u Beogradu, sahranjena je juče u rodnom Brusu. Prijatelji porodice i dalje su u šoku i ne mogu da poveruju da je Tanja podigla ruku na sebe.

Niko od njih ne zna šta je pravi razlog, ali se nagađa da je patila zbog nesrećne ljubavi.

– Živela je u iznajmljenom stanu u Kotežu, sama. Kažu da je bila u ljubavnoj vezi s devojkom koju je jako volela, ali da je njihova veza prekinuta i da se teško nosila s tim. Nije često dolazila u Brus, ali ostaće upamćena kao vesela, prijatna i lepa devojka. Njen otac takođe je bio policajac, ali je godinama u penziji i živi u Brusu – priča poznanik porodice Vučković.

Telo nesrećne žene, koja je bila zaposlena u Upravi za obezbeđenje MUP Srbije, pronađeno je u nedelju obešeno o radijator. Njene kolege kažu da je bila vredan radnik i da je imala ambiciju da napreduje.

– Bila je izuzetno posvećena poslu. U poslednje vreme radila je na prijavnici, ali je gajila nadu da će biti prebačena na druge poslove i da će uskoro biti raspoređenja na zadatak čuvanja ličnosti. O privatnom životu nije puno govorila, ali su njeni najbliži prijatelji znala da pati zbog ljubavi – kaže kolega pokojne žene.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter