Izvor:
07.12.2017 u 23:18
0

Skandal u Kijevu: Napadnuti članovi Partizanove delegacije! (VIDEO)

Nekoliko sati uoči meča između Dinama i Partizana u Kijevu dogodio se incident u kojem su povređeni predstavnici srpskog kluba.

Kako je saopšteno iz kluba, ispred hotela su pretučeni kamerman i montažer TV Partizan N.P. i F.B.

Njih je napalo desetak huligana sa obeležjima Dinama i fantomkama na glavi, dok ekipa TV Partizan na sebi nije imala obeležja kluba, saopšteno je iz Partizana.

"N.P. je razbijena arkada i pružena mu je lekarska pomoć, dok je F.B. dobio više udaraca, ali srećom nije ozbiljnije povređen. Huligani su čekali ispred hotela u kome su smešteni delegacija FK Partizan i predstavnici medija i napali ekipu TV Partizan pošto su čuli da govore srpski", dodaje se u saopštenju kluba.

Partizan se u Kijevu bori za prvo mesto u grupi i uslovno "lakšeg" rivala u nokaut fazi Lige šampiona.

b92.net
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter