Izvor:
09.12.2017 u 21:29
0

Vučić najavio: Tražićemo hapšenje napadača na ekipu TV Partizan!

Srpski državni organi zatražiće privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u četvrtak u Kijevu.

To je poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić za "Novosti".

"Osim toga, pomno ćemo pratiti svaki potez ukrajinskih vlasti u tom slučaju i upotrebicemo sva raspoloživa sredstva da se nasilnici koji su brutalno napali naše ljude privedu pravdi", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje lista da li će zvanični Beograd preduzeti neke korake da se pronađu napadači na ekipu TV Partizan u Kijevu, objavljeno je na sajtu "Novosti".

Samo nekoliko sati uoči utakmice između fudbalera Dinama i Partizana u Kijevu su u četvrtak ispred hotela pretučeni članovi ekspedicije crno-belih, snimatelj i montažer klupske televizije N. P. i F. B, saopšteno je tog dana iz Partizana.

Kako se navodi u saopštenju, oni na sebi nisu imali obeležja kluba.

tanjug.rs/novosti.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter