Izvor:
10.12.2017 u 18:43
0

JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA DLETOM?!: Tužilaštvo razmatra mogućnost da ponovo naloži pretres kuće porodice Marjanovića!

Tužilaštvo navodno razmatra mogućnost da ponovo naloži pretres kuće, radionice i pomoćnih prostorija porodice Marjanović u nameri da nađe predmet pod imenom "dleto" kojim je navodno sa devet udaraca ubijena Jelena Marjanović?!

Zoran Marjanović, osumnjičeni za Jelenino ubistvo, u slobodno vreme se, prema pisanju jednog lista, bavio duborezom ikona

– Obdukcija je pokazala da je Jelena Marjanović usmrćena metalnim predmetom koji najviše podseća na mali šrafciger. Međutim, usred novog saznanja da se njen suprug u slobodno vreme bavio duborezom ikona, policija će pokušati da nađe predmet kojim je on to radio. Dleta po svom izgledu najviše odgovaraju malom šrafcigeru za kojim se doskoro tragalo – objašnjava izvor blizak događaju.

Zlatko Nikolić, kriminolog, takođe smatra da je ubistvo Jelene Krsmanović zločin iz strasti.

– Pečat koje nosi to ubistvo, kako je opisano, ukazuje na to da je takvo ubistvo, sa više od tri udarca, uglavnom izazvano velikom količinom mržnje i osećajem ugroženosti onoga ko to delo čini – tvrdi Nikolić.

To što se ubica nije zaustavio kada ju je usmrtio, već je nastavio da je udara, takođe objašnjava njegovu strukturu ličnosti.

– Sa devet udaraca ne ubija čopor nego pojedinac, a ubistvo iz strasti čini pojedinac, povređeni, kako on sebe naziva, i sveti se na takav način da zadaje toliko udaraca – objasnio je Nikolić.

Izvor: Informer.rs
Foto: Arhiva, Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter