Izvor:
10.12.2017 u 19:24
0

BUGARIN OPLJAČKAN NA AUTOPUTU: Povezao stoperku kod Stare Pazove pa ga presreo crni BMW-e!

Bugarski državljanin J.S.Š. (58) opljačkan je na auto-putu nakon što je kolima povezao nepoznatu devojku koja je stopirala.

On je sputnicu primio u svoje vozilo na bezninskoj stanici na kod Stare Pazove ne sluteći da će uskoro ostati bez novca. Devojka je neprekidno pričala telefonom a u jednom trenutku vozilo bugarskog državljanina, oko 4 časa iza ponoći, kod Zemuna presreo je crni "BMW" iz koga su izašla tri muškarca.

Oni su J.S.Š. izvukli iz kola, pretresli ga i oduzeli mu 350 evra, koliko je imao kod sebe.

Potom su, sa devojkom koju je prevozio, pobegli u nepoznatom pravcu.

Opljačkani Bugarin, prijavio je pljačku na policijskom punktu kod motela “Nais” nadomak Niša, odakle je bio upućen da podnese prijavu u Policijkoj upravi u Nišu, ali se nije pojavio.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter