Izvor:
14.12.2017 u 16:45
0

SAČMAROM PUCAO SEBI U GRUDI: Pokušao da se ubije u porodičnoj kući u Kuršumliji!

D.Đ. (61) iz Kuršumlije zadobio je povrede grudnog koša opasne po život, kada je sačmarom sebi pucao u grudi. D.Đ. je pokušao da izvrši samoubistvo u porodičnoj kući u kuršumlijskom selu Spance.

Slučaj je prijavljen u sredu oko 19 sati, a nakon saniranja povreda D. Đ. je hitno prebačen i operisan u niški Klinički centar i još uvek je životno ugrožen.

U Kuršumliji se u sredu desio još ejdan pokušaj samoubistva.

Naime, V. N. je nakon što joj je suprug uzeo mobilni telefon pretila da će da se ubije i sebi je nanela ogrebotine po telu. Suprug je to prijavio i nakon konstatovanja povreda u Hitnoj službi, prebačena je u prokupačku Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter