Izvor:
16.12.2017 u 09:25
0

NESREĆA KOD PROKUPLJA: Poginuo mladić u sudaru dva automobila i autobusa!

U sudaru dva automobila koji su se kretali iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju i "Lastinog" autobusa iz suprotnog smera, na licu mesta je nastradala jedna osoba, dok je jedna osoba sa teškim povredama prebačena u prokupačku Opštu bolnicu.

Udes se dogodio večeras oko 19.20 na izlazu iz sela Pepeljevac, a na licu mesta je stradao 28-godišnji vozač "bmw"-a, dok je vozač "golfa" zadobio teške telesne povrede, prenose "Južne vesti".

Uviđaj je u toku, a prema prvim informacijama dva "bmw"-a niških i "golf 4" leskovačke regitracije su se kretali jedan za drugim kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do sudara prvog "bmw"-a iz kolone i autobusa, a zatim je na njih naleteo i "golf".

Nakon udesa, saobraćaj na tom delu puta bio je zatvoren za teretna vozila, dok su putnički automobili preusmeravani na alternativne pravce.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter