Izvor:
18.12.2017 u 16:17
0

TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: Biciklista zadobio užasne povrede kada je na njega naleteo opel!

Biciklista (37) zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko 16.45 časova na putu Vranje-Bujanovac u selu Neradovac, saopštila je PU Vranje.

Prema navodima policije do saobraćajne nezgode došlo je u neposrednoj
blizini nadvožnjaka kada je putničko vozilo „opel astra“ vranjskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač (51) iz okoline Vranja udarilo biciklistu (37), takođe iz okoline Vranja . U ovoj saobraćajnoj nezgodi biciklista je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Protiv vozača “opel astre “ biće podneta krivična prijava zbog postojanja
osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti
javnog saobraćaja

Na području Policijske uprave u Vranju prethodnog vikenda registrovane su dve saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške, a dve lake telesne povrede. Registrovana su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – dva nepristojno drsko i bezobzirno ponašanje, po jedan učestvovanje u tuči i ugrožavanje sigurnosti građana paljenjem pirotehničkih sredstava, saopštila je policija.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter