Izvor:
29.12.2017 u 01:04
0

MLADIĆ ISEKAO VENE NA MESTU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pronašli ga u lokvi krvi!

Milan P. (37) pokušao je da izvrši samoubistvo juče po podne u blizini mesta gde je pronađeno telo Jelene Marjanović.

Prema nezvaničnim informacijama, pokušaj samoubistva dogodio se oko 14.30 časova. Građani su pozvali policiju kad su videli čoveka kako seče vene žiletom, a nedugo potom došla je i ekipa Hitne pomoći, koja je mladića s povredama obe ruke prevezla u Urgentni centar.

– Bio je nekoliko stotina metara od rampe odakle je pevačica krenula da trči, ali sa druge strane nasipa, one koja je bliža močvari i Dunavu. Meštani su ga zatekli na oko pet metara od vode, sa žiletom u rukama. Odmah su pozvali policiju – priča sagovornik Kurira.

On dodaje da je mladić dosta iskrvario i da je bukvalno sedeo u lokvi krvi kad je došla Hitna.

– Dok su meštani pokušavali da mu iz ruku izvuku žilet, pitali su ga zašto to radi, a on im je kratko rekao da ima velikih životnih problema. Potom su ga izvukli iz rupe i izneli ga na put kako bi Hitna mogla lakše da mu priđe i ukaže mu pomoć – rekao je naš sagovornik.

Kad je naša ekipa juče stigla na nasip, zemljani put je već bio zatvoren policijskom trakom zbog uviđaja. Na putu su bili vidljivi tragovi krvi Milana P.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter