Izvor:
29.12.2017 u 21:10
0

Detalji užasa u Nišu: Trojicu Nišlija ubila sveća, pijanka se završila kobno!

G.M. (48) i njegovi prijatelji A.E. (28) i R.S. (36) ugušili su se u četvrtak uveče u požaru u Popovcu kod Niša.

Kako saznajemo od meštana ovog niškog sela, vatru je najverovatnije izazvala sveća jer G.M. u čijoj kući je došlo do tragedije, godinama nije imao struju.

On je živeo sam nakon smrti roditelja, a poslednjih godinu dana kod njega je stanovao i jedan od mladića koji je takođe stradao u požaru. Bio je sklon alkoholu, verovatno da su svi bili pijani pa zato nisu stigli ni da se spasu – kazao je jedan od komšija nastradalog G.M.

A.E. je poslednjih godinu dana stanovao kod G.M. a u četvrtak je kod njih došao i R.S. takođe iz Popovca. G.M. i A.E. su pokušali da se spasu od vatrene stihije, dok je R.S. zatečen u krevetu pa se pretpostavlja da se ugušio na spavanju.

Dva leša su bila pred vratima sobe. Utvrđeno je da se radi o G.M. i A.E. koji su izgoreli dok su pokušavali da izađu iz sobe. Isprva se mislilo da su oni jedine žrtve, ali je daljom pretragom zapaljene kuće otkriven i treći leš – kažu naši sagovornici iz istrage.

Policija i Osnovno javno tužilaštvo su obavili uviđaj na mestu nesreće. Kako saznajemo, nema okolnosti koje bi ukazivale da su trojica Popovčana žrtve krivičnog dela.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter