Izvor:
30.12.2017 u 21:29
0

DETALJI KRVAVE DRAME U CZ-U: Evo kako je monstrum iz Rakovice staklom prerezao sebi vrat u ćeliji!

Marko Nikolić, koji je sebi danas u Centralnom zatvoru prerezao vrat, učinio je to uprkos pokušajima cimera i komandira da ga spreče u nameri.

On je, naime polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

– Tačno je da se dogodio incident i da je Nikolić prerezao sebi vrat – potvrđeno nam je u Upravi Centralnog zatvora.

Nikolić je prevezen u Urgentni centar, ali je na putu do bolnice izumro od teških povreda, saznajemo.

– Nije bilo šanse da ga bilo ko spreči da oduzme sebi život, s obzirom na to da je u pitanju čovek jake konstitucije. On je čak uspeo da se brani i da zakači jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke. Srećom, taj čovek se dobro oseća – rekao je izvor Telegrafa.

Kako nam je rečeno, Nikolić se normalno ponašao u zatvoru od prvog dana. Nije imao nikakve uspone i padove u ponašanju, sve vreme je bio ćutljiv i povučen u sebi.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter