Izvor:
31.12.2017 u 03:23
0

NI SMRT GA NEĆE: Monstrum iz Rakovice preživeo rezanje grkljana!

Marko Nikolić, koji je danas pokušao da se ubije u Centralnom zatvoru tako što je sebi prerezao vrat, uspešno je operisan u Urgentnom centru, saznaje Telegraf.rs.

Operacija je, kako saznajemo, trajala nekoliko sati, a posle ove intervencije on je prebačen na Odeljenje intezivne nege.

Nakon hitne medicinske intervencije pacijent je prebačen u Jedinicu intezivne nege. Preuzimaju se sve mere intezivne terapije – rečeno je Telegrafu u Urgentnom centru.

Zasad je još ne može reći da li se Nikolić nalazi van životne opastnosti.

On je, kako smo ranije javili, polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć.

U samoodbrani on je zakačio i jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke.

Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, gde je hitno podvrgnut operaciji. Usput je, kako saznajemo, izgubio 3 litre krvi.

On je, da podsetimo, 12. jula u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter