Izvor:
31.12.2017 u 14:28
0

Sestra Jelene Marjanovic otkrila čime mala Jana želi da se bavi kad poraste!

Od tragične smrti pevačice Jelene Marjanović (33) prošlo je više od godinu i po dana, a ubistvo je ostavilo dubok trag na njene najmilije i poremetilo im je živote. Njena sestra Teodora Krsmanović otkriva najveću enigmu koja je muči u vezi sa ubistvom Jelene, ali i se i priseća najlepših momenata koje su provele zajedno.

– Jecin poziv i reči: "Tetka spremi se, stiže nam još jedan član", bili su najprijatnije iznanađenje u životu koje mi je priredila – započinje Teodora, prisećajući se dana kada je mala Jana došla na svet.

Šest godina kasnije Jelene više nema, a Jana odrasta bez majke. Teodora objašnjava da devojčicu to i dalje jako pogađa, pa na sve načine pokušava da bude kao svoja mama.

Jana me jako podseća na Jecu. Primećujem da već sada, kroz fizički izgled, pokušava da se poistoveti sa njom, počevši od želje da ima crnu kosu i da se bavi muzikom – kaže Teodora.

Od Jeleninog ubistva brojna pitanja su ostala nerešena, ali Teodoru najviše muči jedno.

– U mojoj glavi je najveća enigma ubistvo. Odgovor za kojim tragam od Jelenine smrti je zašto bi neko oduzeo tako nevin i čist život. Ko je imao motiv? Jeca nije imala ni najmanje nesporazume ni sa prijateljima ni sa poznanicima. Imala je odabran krug prijatelja, koji su uvek bili oko nje – kaže ona.

Jelenina sestra navodi i da joj posle svega mnogo nedostaju njihovi razgovori koje su vodile do ranih jutanjih sati i otkriva koja joj je najdraža uspomena od nje.

– Stalno mi je u mislima. Najviše mi nedostaju naši razgovori. Razgovarale bismo o svemu, ponajviše o Janinom obrazovanju, na koje sam pored Jece, imala najveći uticaj. Kad bih izdvojila neku uspomenu, onda bi to bio plišani meda kojeg sam dobila od Jece. To je bio poklon od njenog prvog honorara, koji je zaradila sa 15, 16 godina – priseća se Teodora.

Kad je pevačica ubijena, Teodora je, kako kaže, često imala košmare, koji su se vremenom promenili.

– Sanjam je u kontinuitetu. Kada se dogodilo ubistvo, imala sam neprijatne snove od kojih sam duže vreme imala poteškoće. Ipak, kasnije su se snovi promenili. Uglavnom su to događaji iz prošlosti. Obuzme me sreća kad je bar na trenutak vidim nasmejanu i srećnu. I onda mi opet bude teško kada ujutru shvatim da je to samo san.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter