Izvor:
31.12.2017 u 19:27
0

NEBOJŠU IZ IVANJICE UBIO VOZ: Na isti dan pre 11 godina preživeo tešku saobraćajku, ali ovog 31. decembra nije uspeo!

Nebojša P.(29) iz Ivanjice tragično je stradao na železničkoj stanici u Požegi kada ga je udario voz. On je bio na proslavi u ovom mestu a za sada je nepoznato pod kakvim okolnostima je izgubio život.

U naselju Senjak u Ivanjici, gde je Nebojša živeo, svi su u šoku. Komšije kažu da je u poslednje vreme bio rasejan jer se nalazio u fazi razvoda sa suprugom sa kojom je nedavno dobio dete. Inače ga znaju kao dobrog i vrednog čoveka spremnog uvek da pomogne i omiljenog u društvu.

Šta se zapravo noćas dogodilo na železničkoj stanici u Požegi pokazaće istraga. Činjenica je da je 31. decembar, nažalost po zlu, bio suđen ovom čoveku.

Naime, na isti dan pre 11 godina Nebojša je imao tešku saobraćajnu nezgodu i jedva je ostao živ. Sudbina mu nije dala drugu priliku, od posledica udara voza noćas je nastradao na licu mesta.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter