Izvor:
03.01.2018 u 22:29
0

Sakrila pištolj ubijenog Davorina Baltića: Krivična prijava i suspenzija za policajku!

Policijska službenica M. N, koja je pre dve noći bila u društvu ubijenog Davorina Baltića, suspendovana je sa posla u MUP-u Srbije i protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo ometanje pravde, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Pored krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak, dodaju u MUP-u.

Baltić je državljanin Crne Gore koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim "kavačkim" klanom, a napadači su ga izrešetali 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj se pretpostavlja da je boravio.

Policijska službenica se sumnjiči da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj, a policija je tokom uviđaja pronašla oružje.

Kako su mediji preneli, M.N. je "kuma Blatićeve supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.

tanjug.rs
Foto: Twitter/Kraljevo Online

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter