Izvor:
04.01.2018 u 04:39
0

Zoranu stigla surova poruka iz Beča: „Želim ti da proslaviš još 39 Novih godina u zatvoru“!

Rada Matić (35) iz Beča, koja je sa Zoranom Marjanovićem razmenjivala ljubavne poruke samo mesec dana nakon ubistva njegove supruge Jelene u Borči aprila 2016, poželela mu je da u zatvoru proslavi još 39 Novih godina!

Ona se ponadala i da će do narednog Božića Zoranu u zatvoru praviti društvo i njegovi otac Vladimir Marjanović i kum Ivica Najdarević. Javno im je obećala da će im svake Nove godine u zatvor slati prase, sarmu i rusku salatu!

Rada je navela za Informer da je potpuno ubeđena da je Zoran umešan u ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016, zbog čega se on od 15. septembra prošle godine, kao glavnoosumnjičeni, nalazi u pritvoru Okružnog zatvora (CZ) u Beogradu.

– Zorane, iskreno ti želim da narednih 39 Novih godina provedeš iza zatvorskih rešetaka. Nadam se da će ti do narednog Božića društvo u ćeliji praviti otac Vladimir Marjanović i tvoj kum Ivica Ajdarević. Verovatno će ti se oni pridružiti u zatvoru i ranije, ali, eto, neka bude do narednog Božića – poručila je Matićeva, i dodala:

– Evo, da bi Božić proslavljao u zatvoru kako dolikuje, ja ću ti svake godine o svom trošku slati pečeno prase, kolače, sarmu, rusku salatu… Poslala bih ti i piće, ali znamo i ti i ja da to nije dozvoljeno u zatvoru. Sve to možeš podeliti sa tatom Vladimirom i kumom Ivicom. Neću se ljutiti.

Ona je ironično poručila Zoranu da može mirno da spava u ćeliji i da ona uvek misli na njega.

– Mislim na tebe, ne beri brigu. Brinuću o tebi, Zorane, jer čujem da te tvoja ljubavnica Zorica Zoka Mitrović napustila. Čula sam i da ona na kolenima moli bivšeg muža da je primi nazad, da je zagrli. Ali kako su mi "ptičice" rekle, on je shvatio kakva je Zorica i ne želi je nazad – rekla je Rada.

Ona se osvrnula i na Zoranove "natprirodne moći" o kojima je kao dečak pričao za emisiju "Treće oko".

– Zorane, znam da si ti majstor astralne projekcije. Sada imaš mnogo vremena, a tek ćeš ga imati, pa ti preporučujem da usavršavaš tu veštinu. Možda ćeš dostići stepen astralne projekcije kada za tebe rešetke, visoki zidovi i čuvari neće više predstavljati nikakvu prepreku – izjavila je Rada Matić.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter