Izvor:
05.01.2018 u 15:13
0

NASILJE U ŠAPCU: Terao ženu da popije bensedine, ona pokušala samoubistvo popivši sonu kiselinu!

Nesrećna žena popila je sonu kiselinu.

Svetlana Đ. (25) iz Šapca, u teškom je stanju jer je popila sonu kiselinu nakon dugogodišnjeg maltretiranja koje je trpela od supruga Cvetka (38). Na drastičan korak se odlučija jer ju je prethodno, suprug terao da popije tablete bensedina.

Pokušaj samoubistva dogodio se u sredu uveče (3. januar) oko 23 sata u Ulici Cara Dušana u Šapcu. Navodno je nesrećnu ženu suprug naterao da proguta bensedine, što je, nezvanično, samo bila kap koja je prelila čašu, i nesrećna žena je pokušala da izvrši samoubistvo.

Suprug je Svetlanu godinama maltretirao. Nije poznato da li ju je tukao, ali je vršio ogromno psihičko nasilje nad njom, i često je terao da radi stvari koje nije želela. U sredu je terao ženu da popije 20 tableta bensedina. Ona se opirala, ali je na kraju bila prisiljena da učini tako, pa je od nemoći, ne mogavši više da trpi sve to, popila sonu kiselinu – ispričao je izvor blizak istrazi.

Ženi je odmah pozlilo, nakon čega je hospitalizovana, i nalazi se u teškom stanju.

Navodno, ljudi koji popiju to, umirali bi u najgorim mukama. Kiselina bukvalno razara organizam.

Kako su komšije ispričale, nisu imali utisak da se užas dešava oko njih… Svetlana i Cvetko delovali su kao skladan, složan par, i ne mogu da poveruju da je žena godinama trpela toliko nasilje.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter