Izvor:
06.01.2018 u 03:03
0

PROGNOZA REPUBLIČKOG HIDROMETEROLOŠKOG ZAVODA: Vodostaj na Beogradskim rekama dostigao kritičan nivo!

Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Sava bi sa sadašnjih 382 centimetra, za samo četiri dana, do utorka, trebalo da naraste do "kote 442".

Vodostaj Save i Dunava narednih dana biće u značajnom porastu, te će se približiiti onom kada se proglašava redovna odbrana od poplava.

Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, Sava bi sa sadašnjih 382 centimetra, za samo četiri dana, do utorka, trebalo da naraste do "kote 442", a granica redovne odbrane od poplava je na pet metara (vanredna odbrana na 600 centimetara).

Nešto bolja situacija je na Dunavu koji će sa 423 porasti na 485 centimetara, dok se redovna odbrana od poplava proglašava kada voda dostigne nivo od pet i po metara.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter